Tájékoztató a Bursa Hungarica Felsőoktatási Ösztöndíjpályázatról

Dunaszentgyörgy Község Önkormányzata tájékoztatja a tisztelt lakosságot, hogy az idei évben is kiírásra került a Bursa Hungarica Felsőoktatási Ösztöndíjpályázat a 2014/2015. tanév II. félévére és a 2015/2016. tanév I. félévére vonatkozóan.

A PÁLYÁZATI KIÍRÁS Általános Szerződési Feltételeiben szabott határidőnek megfelelően a település képviselő-testülete elbírálta a benyújtott pályázatokat.

Az Önkormányzathoz benyújtott „A” típusú (már felvett diákok számára, 10 hónapra, azaz két egymást követő tanulmányi félévre adható támogatást célzó) és „B” típusú pályázatok összesített adatai az következők:

Beérkezett pályázatok száma: „A” típusú” (már felvett diákok számára) 2; „B” típusú (felsőoktatási tanulmányaikat kezdeni szándékozó diákok számára): 0.

Támogatást nyert pályázatok száma: „A” típusú” (már felvett diákok számára) 1; „B” típusú (felsőoktatási tanulmányaikat kezdeni szándékozó diákok számára): 0.

Támogatás havi összege: 5000  Ft.

A támogatást nyert pályázatra a Tolna Megyei Önkormányzat további támogatást ítélhet meg. Az így összesen megkapott önkormányzati támogatási összeget az OKM megduplázza, melyet az OKM a Támogatáskezelőn keresztül folyósít a pályázónak.

Megszakítás