Lista havi bontásban: október 2017

MŰSZAKI OKOK MIATT ELMARADT A PAPÍR- ÉS MŰANYAGHULLADÉK ELSZÁLLÍTÁSA

(A polgármesteri hivatal tájékoztatása)
Kedves Dunaszentgyörgyi Lakosok!
Az Alisca Terra Reg. Hull.gazd. Nonprofit Kft. tájékoztatása szerint a pénteki napon a papír és műanyag hulladékok elszállítása műszaki okok miatt elmaradt. Ígéretük szerint lesz “pótszállítás”, de annak időpontjáról még nem tudtak érdemben nyilatkozni.

2018. ÉVI BURSA HUNGARICA FELSŐOKTATÁSI ÖNKORMÁNYZATI ÖSZTÖNDÍJPÁLYÁZAT

Felhívom Dunaszentgyörgy község lakosságának a figyelmét, hogy az idei évben is kiírásra került a Bursa Hungarica Felsőoktatási Ösztöndíjpályázat a 2017/2018. tanév II. félévére és a 2018/2019. tanév I. félévére vonatkozóan.

A pályázatot 2017. november 7-ig nyújthatják be.

A pályázatbeadáshoz a Bursa Hungarica Elektronikus Pályázatkezelési és Együttműködési Rendszerében (a továbbiakban: EPER-Bursa rendszer) egyszeri pályázói regisztráció szükséges, melynek elérése: https://bursa.emet.hu/paly/palybelep.aspx. E rendszerben a személyes és pályázati adatok ellenőrzését, rögzítését követően a pályázati űrlapot kinyomtatva és aláírva Dunaszentgyörgy Község Önkormányzatánál kell benyújtaniuk a pályázóknak.

A típusú_pályázati_kiírás

B típusú_pályázati_kiírás

A pályázat csak a pályázati kiírásban meghatározott csatolandó mellékletekkel együtt érvényes.

Az önkormányzat a benyújtott pályázatokat 2017. december 7. napjáig elbírálja.

A pályázati kiírás részletes leírását a csatolt dokumentumok tartalmazzák, illetőleg felhívom figyelmüket, hogy a pályázattal kapcsolatban további információt a dunaszentgyörgyi Hivatal Titkárságán kérhetnek.

Dunaszentgyörgy, 2017. október 6.

Tisztelettel:
Hencze Sándor
polgármester

Megszakítás