Lista havi bontásban: július 2021

Tájékoztatás a 2021. július 29-i Képviselő-testületi ülésen meghozott döntésekről

A járványügyi helyzet okán meghozott szabályozások értelmében hosszú hónapokig tartó kihagyás után idén először tanácskoztak a dunaszentgyörgyi képviselők. A testület a meghirdetett napirendi pontokat megtárgyalta, melyek kapcsán az alábbiakról határozott:

1. A 2021. évi Falunap tervezett időpontja október 2., az Önkormányzat a rendezvényt a korábbi hagyományokkal egyező módon tervezi megtartani és a lebonyolításhoz szükséges anyagi forrást elkülöníti.

2. A Szentgyörgyi Hírhozó főszerkesztőjének kinevezte Dr. Gyöngyösi Petrát.

3. A nyertes (a Szentgyörgyi Hírhozóban korábban már ismertetten), illetve a benyújtandó pályázatokról Kirnyákné Balogh Mária polgármester adott részletes tájékoztatást a testületi tagoknak.

Összeállította: Dr. Gyöngyösi Petra képviselő
Jóváhagyta: Kirnyákné Balogh Mária polgármester

Jerusalema tánckihívás – Dunaszentgyörgy, 2021

Tisztelt Látogatóink!

Dunaszentgyörgy Község is csatlakozott a Jerusalema tánckihíváshoz, fogadják szeretettel kisfilmünket, melyben nemcsak maga a tánc, hanem településünk számos pontja is látható.
Ezúton is köszönöm minden résztvevő és segítő közreműködését!

Kirnyákné Balogh Mária
polgármester

Jerusalema

Információk pályázatokról

Tisztelt Látogatóink!

A továbbiakban az Önkormányzat menü Pályázatok almenüjében tájékozódhatnak az Önkormányzat által benyújtott pályázatokról, illetve azok eredményeiről.

Tájékoztatás pályázati eredményekről – településfejlesztés

Tisztelt Dunaszentgyörgyiek!

Ezúton tájékoztatjuk Önöket arról, hogy a pályázati eredményhirdetések megtörténtek, melynek kapcsán jó hírekkel szolgálhatunk: játszótér-fejlesztés, illetve intézmény-felújítás témakörben egy-egy pályázatunk a Magyar Falu Program keretében, járda-felújítás témakörben pedig egy belügyminisztériumi pályázatunk zárult sikerrel. Az elnyert összegekből a Várdomb nagy játszótérre kerülnek majd a kisebb gyermekek részére is játékok, a II. sz. óvodában nyílászárócserére kerítünk sort, végül, de nem utolsó sorban a Dózsa György utca kap új járdaburkolatot  – elsőként a játszótér felőli oldalon.

Dunaszentgyörgy, 2021. július 19.

Kirnyákné Balogh Mária
polgármester

TÁJÉKOZTATÓ FÖLDI SZÚNYOGGYÉRÍTÉSRŐL

TÁJÉKOZTATO

Óvodapedagógus állás

20210706

Megszakítás