BÖLCSŐDEI DOLGOZÓK TALÁLKOZÓJA

Dunaszentgyörgyön az 1967-1992 között működő bölcsőde vezetője, Fenyves Ferencné találkozót szervezett az egykori dolgozók számára június 27.-én.

bolcsodei_talakozo

Az egykor fiatalokból álló gárda tagjai ma már nyugdíjasok. Boldogan emlékeztek az együtt eltöltött szép napokra a megterített asztal mellett. A rendezvényen nem mindenki tudott részt venni betegség és más elfoglaltság miatt.
Fenyves Ferencné kissé meghatódva, de annál nagyobb szeretettel és tisztelettel köszöntötte a megjelenteket. Kegyelettel emlékezett meg az elhunytakról.
A volt dolgozók Fenyvesné Litka kedvességét virággal köszönték meg. Az ebéd elfogyasztása után pezsgővel koccintottak egymás egészségére. Akik eljöttek : Nagy Ferencné, Vadli Józsefné, Pukli Károlyné, Molnár Lászlóné, Szecsei Jánosné, Oláh Józsefné, Dömötör Józsefné, Széles Ferencné, Tibay Lajosné, Debreczeni Sándorné, Genye Illésné, Nagy Gyuláné, Dömötör Endréné, Boldizsár Józsefné, Szabó Józsefné, Molnár Gyuláné, Marosi Sándorné, Csapó Istvánné.
A találkozót a régi bölcsőde épületében tartották, ami mostanára vendéglátó egységgé alakult át. FAMÍLIA ÉTTEREM és FOGADÓ-ként működik, két és négy ágyas szobákkal, valamint rendezvények megtartásának lehetőségével.
Az emlékeik felidézésére megjelent bölcsődés nénik nosztalgiával tekintettek a más formát kapott épületre és régi falak között próbálták felfedezni a számukra oly kedves bölcsődét.

Megszakítás